Diensten

VossComm helpt ondernemingen met creatieve communicatieoplossingen. Samen met u zorgen wij dat mensen zich interesseren en betrokken voelen bij uw onderneming. Of het nu gaat om uw afnemers, nieuwe klanten of uw werknemers. Het gaat uiteindelijk altijd om wat de klant interesseert. ‘People don’t want to buy a quarter inch drill. They want a quarter-inch hole!’ (Uitspraak Theodore Levitt)

Dit principe past bij VossComm. Er is enige moed voor nodig om niet het bedrijf maar de klant centraal te stellen. Want zo eenvoudig als het klinkt, zo lastig is het vaak om in de praktijk toe te passen.

Film: visual power

Mensen kijken tegenwoordig liever naar een goedgemaakt filmpje dan tijd te besteden Visual Poweraan het lezen van lange teksten. Film heeft overtuigingskracht en biedt meer mogelijkheden dan een folder of lange nieuwsbrief. Communiceren met film is iedere keer weer verrassend en het produceren is aanzienlijk sneller en goedkoper dan u denkt.

Social media: inzetten voor social business

Bedrijven zetten steeds vaker social media in. Maar hoe gebruik je social media omSocial Business zakelijk succesvol te zijn? VossComm heeft de kennis om social media ook in een business-to-business omgeving rendabel te laten zijn voor uw onderneming. Wij helpen u te onderzoeken hoe u klanten kunt betrekken bij uw onderneming en hoe u als werkgever aantrekkelijk wordt voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers.

Teksten: vertelkracht

Vertelkracht een geloofwaardig verhaalWij helpen bedrijven een geloofwaardig verhaal uit te dragen. Een tekst die de lezer bij zijn nekvel pakt en overtuigt. Voor nieuwsbrieven, mailings, brochures en persberichten of ander uitingen in woord en geschrift. Wij schrijven ze.

PR: publieke relaties

Het imago bij de voor u relevante publieksgroepen beïnvloeden en het creëren van Public Relationswederzijds begrip tussen uw organisatie en de omgeving is een vak dat VossComm verstaat. Het opstellen van persberichten, schrijven van referentieverhalen, woordvoering en crisiscommunicatie doen wij graag en met overtuiging.

Communicatieadvies: een second opinion

Bedrijven verspijkeren aanzienlijke budgetten aan hun communicatie. Geen gekke gedachte om een relatieve buitenstaander mee te laten denken of al dat geld goed besteed is. Met een ruime ervaring in het beoordelen van uiteenlopende reclamecampagnes voor de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN), weet VossComm welke ‘praatjes’ gaatjes vullen. Wij adviseren bij uw positionering, merkstrategie en productintroducties.