Achtergrond

VossComm is het bedrijf van Gustaaf Vossenaar

Gustaaf Vossenaar

Tot medio 2012 werkte hij als persvoorlichter bij ondernemersvereniging FME. Met een professionele achtergrond in marketing communicatie, leerde hij in die periode de technologische industrie van dichtbij kennen. Hij raakte gefascineerd door bedrijven die vaak in relatieve anonimiteit de Nederlandse economie gestalte geven. Zonde, want met wat extra inspanning op het gebied van marketing communicatie is er nog een wereld te winnen. Het verstevigen van de relatie met bestaande afnemers bijvoorbeeld. Of het interesseren van prospects en het werven van nieuwe medewerkers. Zo ontstond in de zomer van 2012 VossComm, het onafhankelijke marketing communicatie bureau met een frisse kijk op de communicatie van de technologische industrie.

 

VossComm werkt indien nodig samen met business partners. Dit zijn organisaties die ieder hun specifieke specialiteit hebben. Vosscomm bewaakt de strategie en behoud de regie op de voortgang.

 

Voorafgaand aan FME, werkte Gustaaf in uiteenlopende marketing communicatie functies. Zo werkte hij onder meer voor Apple Computer en Sun Microsystems, in zowel nationaal als internationaal dienstverband.

 

Zijn passie is organisaties te helpen om met effectieve communicatie hun bedrijfsdoelen na te streven. Zijn vakkennis heeft hij onder meer ingezet voor de Stichting Adverteerdersjury Nederland waar hij zes jaar in het bestuur heeft gezeten (www.sanaccent.nl). Momenteel is  hij voorzitter van de Examencommissie Marketing Communicatie bij het NIMA.